PLEXIGLAS ®

PLEXIGLAS ® Assortiment


Plexiglas ® is een van de meest bekende en meest gebruikte kunststoffen die er op de markt is. Toch is het eigenlijk geen kunststof maar een merknaam. Het is namelijk acrylaat. Toch begrijpt iedereen wat er mee bedoeld wordt.

PLEXIGLAS ® Helder op maat


Plexiglas ® is er in vele soorten, maten, diktes etc. Het meest bekende is uiteraard de glasheldere/transparante platen. Dit Plexiglas ® wordt vooral gebruikt als glasvervanger. Het materiaal is veel lichter dan glas, valt niet in scherven, is goed zelf te bewerken en is bovenal veel goedkoper dan glas.
Dit is dan ook de reden dat veel mensen Plexiglas ® aanschaffen. Uiteraard zitten er ook een aantal nadelen aan Plexiglas ®. Zo is het krasgevoeliger en heeft het weer meer invloed op het materiaal dan glas.

PLEXIGLAS ® Opaal


Een andere veelgebruikte soort Plexiglas ® is opaal of melkglas. Deze platen worden vaak als lichtbakplaten gebruikt. Ze schermen de lichtbron af, maar laten wel licht door.

PLEXIGLAS ® Kleur


Ook is Plexiglas ® er in vele kleuren. Deze vaak massieve kleuren worden vaak voor de reclame industrie gebruikt als gevelletters of decoratie. Ook wordt het veel toegepast voor signing.

Bij Plexi Kopen kunt u alle drie de soorten materialen kopen. Daarnaast bieden wij ook bewerkingen aan op Plexiglas ®. Zo kunnen wij cirkels frezen, boren, Plexiglas ® stofkappen maken, figuren frezen, Plexiglas ® Spiegels, buigen, polijsten, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden via +32(0)78480896 of mail ons info@plexikopen.be

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PLEXIGLAS ® Kleuren en bewerkingen

Bij Plexi Kopen kunt u naast het helder Plexiglas ®, opaal Plexiglas ® en gekleurd Plexiglas ® ook zwart en wit Plexiglas ® bij ons op maat bestellen. Daarnaast bieden wij ook bewerkingen aan op Plexiglas ®. Zo kunnen wij cirkels frezen, boren, stofkappen maken, figuren frezen, acrylaat spiegels, buigen, polijsten, etc. Vraag ons naar de mogelijkheden via +32 (0)-78480896 of mail ons info@plexikopen.be

PLEXIGLAS ® Helder Diktes


Plexiglas ® Helder is in verschillende diktes verkrijgbaar. Bij ons op de website vindt u Plexiglas ® helder in 2mm, 3mm, 4 mm, 5mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Naast deze diktes verkopen we nog meer diktes in Plexiglas ® Helder. Dit loopt van 12 mm dik tot 100 mm dik. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. In Plexiglas ® Opaal zijn er diktes van 2 t/m 5 mm. Ook hier geldt dat er mee diktes verkrijgbaar zijn. Plexiglas ® in kleur is in principe altijd 3 mm. Naast de 3 mm hebben wij ook kleuren in 8 mm.

PLEXIGLAS ® XT


Bij Plexi Kopen vindt u op de website de XT variant van Plexiglas ® in helder en opaal. De kleuren zijn altijd gegoten Plexiglas ®. Wij hebben eveneens in helder en opaal gegoten Plexiglas ®. Als de platen meer dan 10 mm dik zijn, zijn ze altijd in gegoten Plexiglas ®. Bij opaal Plexiglas ® vanaf 6 mm is het ook altijd gegoten materiaal.