Perspex Zwart-Wit

Perspex Wit/Zwart op maat


Perspex wit en zwart zijn veel gebruikte platen die in meerdere diktes verkrijgbaar zijn. Door de vele toepassingen is bijzonder veel vraag naar. De Perspex witte en zwarte platen die wij hebben liggen zijn allemaal hoogglans. Mits u toch een matte witte of zwarte Perspex plaat wenst, dan is dit ook mogelijk. In bepaalde diktes hebben wij deze platen ook liggen. De plaat is dan aan 1 zijde hoogglans en aan de andere zijde mat.
Lees meer hieronder over de toepassingen, diktes etc.

Perspex Wit / Zwart Toepassingen


Perspex wit en zwart worden toegepast voor reclamedoeleinden zoals reclameborden. Ook zien we ze vaak als naambordjes bij de voordeur. Ook zijn de platen goed te laseren en te bewerken. Zo kunnen er allerlei vormen uit gehaald worden of kunnen ze gebogen worden. Perspex wit en zwart zijn altijd gegoten platen. Hierdoor kunnen er warme bewerkingen mee gedaan worden zoals laseren en buigen.

Perspex Wit / Zwart diktes


Doordat Perspex wit en zwart veel wordt gebruikt zijn ze ook in meerdere diktes te krijgen. Wij hebben alle productie diktes op voorraad liggen. Dit zijn 3, 4, 5, 6, 8 en 10 mm. Dunner en dikker worden de platen standaard niet gemaakt. Uiteraard zijn die wel te bestellen, echter gaat dit per batch.

Bel ons

Tel: +32(0)33930822

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be