Plexiglas ® Opaal

PLEXIGLAS ® Opaal op maat


Plexiglas ® opaal of melkglas is na Plexiglas ® helder een van de meest verkochte kunststoffen op de markt. Het leent zich bijzonder goed voor een aantal doeleinden.

PLEXIGLAS ® Opaal toepassingen


De toepassingen van Plexiglas ® Opaal zijn lichtbakken of ramen. Uiteraard zijn er nog vele andere toepassingen voor het materiaal, maar deze 2 zijn wel de meest opvallende.
Wilt u meer weten over het materiaal? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder waar Plexiglas ® Opaal geschikt voor is en welke eigenschappen het heeft.

PLEXIGLAS ® Opaal afmetingen


Plexiglas ® Opaal is standaard verkrijgbaar op platen van 3050 x 2050 mm bij ons op de website. Toch bestaan er voor dit materiaal ook andere afmetingen. Deze zijn er alleen maar in 4 mm. Op die dikte is plexiglas opaal er ook in 4000 x 2050 mm en 6000 x 2050 mm. Deze lange platen worden vaak gebruikt voor grote lichtbakken voor reclamedoeleinden. Bij ons kunt u de Plexiglas ® opaal platen ook bestellen. Vraag deze dan aan via de email info@plexikopen.be. We verkopen deze platen per lengte, maar kunnen ze wel inkorten op iedere gewenste afmeting.

PLEXIGLAS ® Opaal kleur


Plexiglas ® Opaal wordt ook wel melkglas genoemd. Het Plexiglas ® Opaal dat wij verkopen is XT materiaal. Dit betekent dat het een geëxtrudeerde plaat is. De lichtdoorlatendheid van een 3 mm plaat ligt rond de 70%. In 5 mm is dit een paar procent minder. De verschillen qua lichtdoorlatendheid van het Plexiglas ® Opaal is per mm weinig. Er bestaan wel andere Plexiglas ® Opaal platen met een andere lichtdoorlatendheid. Dit zijn altijd gegoten platen en die zijn er in 4 verschillende uitvoeringen.

Vaak verwarren mensen de opaalplaten met Plexiglas ® wit. Dit komt omdat ze op het oog veel op elkaar lijken. Als er weinig licht achter staat, dan ziet de plaat er wit uit. Als je hem naast een witte plaat houdt zul je zien dat hij dan grijzer is dan de witte plaat. Plexiglas ® Opaal is hoogglans net zoals de vele andere kleuren platen. Het heeft dan ook een “glossy” uitstraling.

Heeft u nog meer vragen over Plexiglas ® Opaal? Neem dan gerust contact met ons op via +32 (0) 78480896 of via info@plexikopen.be

Bel ons

Tel: +32(0)33930822

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be