Verzenden

Levertijden

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 1-5 werkdagen te verzenden. De levertijd is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid platen, de beschikbaarheid ( voorraad ), of het op maat moet worden gezaagd en of het eventueel bewerkt moet worden. Hoe minder handelingen aan het product, des te korter de levertijd.

Voor bestellingen van polycarbonaat kanaalplaten gelden levertijden van 1-2 weken na opdracht. 

Voor bestellingen die verzonden worden buiten België gelden de opgegeven levertijden niet. Bestellingen worden eventueel met vertraging geleverd. Vraag uw levertijd na bij onze klantenservice.

Let op! De bestelling wordt pas geproduceerd nadat wij de betaling van u hebben ontvangen.

Verzendkosten

De verzendkosten van PlexiKopen.be zijn volgens een staffel. Dit betekent dat o.a. afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket / de pakketten / de pallet er een vrachtprijs wordt berekend.  Voor een overzicht van de staffels verwijzen wij U naar "veelgestelde vragen".

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd door een logistieke partner / transporteur. De producten reizen voor risico van PlexiKopen.be

De koper draagt het risico van de producten vanaf het ogenblik waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Bij afwijking van de afgesproken kwaliteit / kwantiteit verzoeken wij dit te vermelden op de vrachtbrief en telefonisch te melden op  +32(0)78480896. Daarnaast adviseren wij u ons een e-mail te sturen. 

Let op: Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze terug gestuurd naar PlexiKopen.be

Eventuele gemaakte kosten worden door PlexiKopen.be door middel van een factuur aan u doorberekend. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede mogelijke waardevermindering. Deze kosten bedragen 10 % van de hoofdsom met een minimum van € 120,00.

Vragen?

Nog vragen?  Bel ons : +32 (0) 78480896 of mail ons : info@plexikopen.be

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be