Plexiglas Helder

PLEXIGLAS ® Helder op maat

Plexiglas ® helder/transparant is de meest verkochte kunststof in België;. Het kan gebruikt worden als glasvervanging, bescherming, stofkap, signing, naambordje etc.De mogelijkheden zijn eindeloos.

PLEXIGLAS ® Helder Bewerkingen

Ook wat betreft bewerkingen is Plexiglas ® helder een veelgebruikt materiaal, aangezien het op vele manieren kan worden bewerkt. Denk hierbij aan boren, laseren, polijsten, buigen etc. Bij Plexi Kopen bent u aan het juiste adres voor Plexiglas ® helder. Wij bieden het aan in vele diktes en afmetingen en kunnen ook bewerkingen voor u verzorgen.
Kijk op onze website en ervaar het gemak. Heeft u vragen over Plexiglas ® helder of bewerkingen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel +32(0)78480896.

Bij Plexi Kopen vindt u plexiglas XT. Dit is de geëxtrudeerde variant van Plexiglas ®. Naast de XT variant is er ook gegoten Plexiglas ®. Dit staat niet standaard bij ons op de website, echter hebben wij het wel in ons assortiment. In Plexiglas ® helder gegoten zijn er meer mogelijkheden qua dikte. Plexiglas ® helder is er van 2 t/m 10 mm. In gegoten loopt het van 1 t/m 300 mm.

PLEXIGLAS ® Helder XT en gegoten

Het belangrijkste verschil tussen de XT en gegoten variant is het productie proces. Die is met XT een stuk sneller. Ook zit er in gegoten Plexiglas ® minder spanning in de plaat. Hierdoor laat het zich beter bewerken. Vooral warme bewerkingen zoals laseren en buigen kunnen alleen maar met gegoten Plexiglas ®.

Er gaan veel verhalen de ronde dat Plexiglas ® XT niet geschikt zou zijn voor bewerkingen. Dit is echter niet juist. Boren, verlijmen, frezen etc. is allemaal prima mogelijk met XT materiaal. Mits u zelf bewerkingen wil doen, dan kan dat prima met zowel XT als gegoten Plexiglas ®.

Mits u een andere dikte nodig heeft in Plexiglas ® helder die niet bij ons op de website staat, neem dan gerust contact met ons, of stuur een email, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

PLEXIGLAS ® toepassingen

U kunt Plexiglas ® voor vele verschillende dingen toepassen. Vaak dient het als glasvervanging. Glas is nou eenmaal gevoelig en kan sneller stuk gaan. Ook is het veel duurder dan Plexiglas ®. Plexiglas ® wordt dan ook vaak gebruikt als ruitvervanging, voorzetraam, stofkap of bijvoorbeeld windscherm. Mits vandalisme een ding is of het Plexiglas ® intensief wordt gebruikt, dan is polycarbonaat de betere optie.Plexiglas ® helder wordt ook voor lichtreclame gebruikt of om foto's rechtstreeks op te printen. De mogelijkheden met Plexiglas ® zijn dan ook eindeloos.

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be