Spiegels op maat

PLEXIGLAS ® Spiegel op maat

Soms is het erg lastig een spiegel te vinden die precies past bij uw interieur. Soms zijn ze te klein of juist te groot. Vaak zijn spiegels in standaard afmetingen te krijgen bij winkels. Toch is dit soms zonde. Zeker als u bijvoorbeeld een spiegel precies op uw smalle wand in huis wilt hebben. Plexiglas ® spiegels zijn dan de oplossing.

Wij bieden Plexiglas ® spiegels aan die maximaal 3050 x 2030 mm groot kunnen zijn. Daar binnen kunt u iedere gewenste afmeting kiezen, en u betaald alleen maar voor datgene wat u nodig heeft.
Dus nooit meer een spiegel die net niet past.

PLEXIGLAS ® Spiegel voordelen

Spiegel in PLEXIGLAS ® of glas

Plexiglas ® spiegels, oftewel acrylaat spiegels, zijn een variant op de standaard spiegels. Normale spiegels worden gemaakt van glas. Bij Plexiglas ® spiegels is dat kunststof. Een groot voordeel hiervan is dat het materiaal minder snel breekt. Daarnaast valt het niet compleet in kleine stukjes als hij kapot gaat. Ook is Plexiglas ® goedkoper dan spiegels van glas.

PLEXIGLAS ® spiegel vormen

Naast de standaard vierkant en rechthoeken in Plexiglas ® kunnen wij ze ook in allerlei vormen leveren. Denk hierbij aan Plexiglas ® spiegel driehoek of een cirkel. Doormiddel van een laser of een frees kunnen wij iedere vorm voor u maken. Zo kunt u letterlijk iedere soort spiegel kopen die u wenst en is hij altijd op de juiste afmeting.

Een ding waar wel op gelet moet worden zijn dat Plexiglas ® spiegels op grote afmetingen buigzaam zijn. Glas is stijver dan Plexiglas ®. Zeker op grote afmetingen kunnen de platen daarom meer buigen. Het is verstandig er dan een achterplaat achter te zetten. Zo wordt de plaat stijver en blijft het een mooie vlakke spiegel.

PLEXIGLAS ® Spiegel toepassingen

De Plexiglas ® spiegels kunnen overal gebruikt worden. Dus voor binnen gebruik zijn ze een prima vervanger van de glazen spiegels. Ook kunnen de spiegels in zwembaden gebruikt worden. Plexiglas ® spiegels zijn veel veiliger omdat ze niet snel breken en sowieso niet in kleine stukjes uit elkaar vallen. Ook kunnen de spiegels buiten gebruikt worden. Ze zijn dan dus ook als tuinspiegel geschikt.

Bel ons

Tel: +32(0)33930822

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be