Plexiglas ® Cirkels

PLEXIGLAS ® Cirkel helder

Bij Plexi Kopen bieden wij Plexiglas ® cirkels aan in verschillende maten en diktes. Hieronder vindt u ons assortiment in Plexiglas ® Cirkel helder in 7 verschillende diktes. U kunt een dikte aanklikken en daarna kiezen uit verschillende soorten diameters. Zit uw diameter van een Plexiglas ® cirkel er niet tussen? Geen probleem. Wij maken de cirkels op iedere gewenste diameter. U kunt een offerte vragen via info@plexikopen.be

PLEXIGLAS ® Cirkel kleuren

Uiteraard kunnen wij cirkels maken in iedere gewenste dikte, kleur en diameter. Op onze website staan de meest gevraagde cirkels, namelijk Plexiglas ® Cirkel helder. Uiteraard kunnen wij ze ook in opaal maken en in Plexiglas ® kleur. Ook als u een ander materiaal wenst is dit mogelijk.

PLEXIGLAS ® Cirkel laseren

In de meeste gevallen laseren wij de cirkels. De cirkels zoals ze op de website staan zijn gelaserde Plexiglas ® cirkels. Dit zorgt ervoor dat de randen glad en transparant zijn. Cirkels kunnen ook gefreesd worden, echter zijn de randen dan iets wittiger van kleur. In de meeste gevallen zijn de randen van de cirkels goed zichtbaar en het is dan vaak mooier om de randen te laseren.

Bel ons

Tel: +32(0)33930822

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be