Verzenden

Levertijden

Onze materialen worden geleverd binnen 1-4 werkdagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid, de voorradigheid, of het op maat moet worden gezaagd en of het bewerkt moet worden. Hoe minder handeling aan het product, des te korter de levertijd.

Voor bestellingen die verzonden worden buiten België gelden de opgegeven levertijden niet, bestellingen worden eventueel met vertraging geleverd, vraag u levertijd na bij onze klantenservice.

Let op! De bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betaling van u hebben ontvangen.

Verzendkosten

De verzendkosten van Plexi Kopen zijn gestaffelde verzendkosten. Dit betekend dat afhankelijk van de groote van het pakket er een prijs wordt berekend. Er zijn 3 staffels die wij kennen.
De eerste staffel is alle platen die maximaal 1000 x 1000 mm zijn of kleiner. Deze pakketten zijn € 14,00.
De tweede staffel zijn alle platen die maximaal 1400 mm lang zijn, en qua breedte dan niet langer zijn dan 1000 mm. Deze pakketten zijn € 19,00
De derde staffel is alle platen die langer zijn dan 1400 mm, of waar de lengte en breedte beiden langer zijn dan 1000 mm. Deze pakketten zijn € 34,95.

Verzending van uw bestelling

Onze bestellingen worden bezorgd met een logistieke partner / transporteur. De producten reizen voor risico van Plexi Kopen. De koper draagt het risico van de producten vanaf het ogenblik waarop de producten aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Bij afwijking van de afgesproken kwaliteit / kwantiteit dit vermelden op de vrachtbrief en telefonisch doorgeven op +32(0)78480896.

Let op: Er dient iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen.

Als de koper bij aflevering de producten weigert in ontvangst te nemen, worden ze terug gestuurd naar Plexi Kopen. Eventuele gemaakte kosten worden door Plexi Kopen door middel van een factuur aan u doorberekend. Hieronder vallen onder andere de transportkosten, administratiekosten alsmede waardevermindering. Deze kosten bedragen 10 % van de hoofdsom met een minimum van € 120,00.

Vragen?

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.