Boren

PLEXIGLAS ® Boren

Het boren van kunststoffen is een van de meest gebruikte bewerkingen van kunststof. Bij Plexi Kopen bieden wij dit ook aan. U kunt via de mail een offerte aanvragen voor een plaat inclusief boorgaten.
Het is belangrijk om te melden om welke diameter het gaat, hoe ver ze uit de hoek of rand ze moeten komen en uiteraard de aantallen. Eventueel een tekening meesturen is aan te bevelen.

Het plaatsen van boorgaten wordt vaak gebruikt aangezien veel kunststoffen worden gebruikt als reclameborden of signing doeleinden. Bij de meeste materialen is het boren van gaten een koud kunstje. Alleen bij Plexiglas ® is het wat lastiger. Bij dit materiaal moet het met meer beleid worden gedaan, aangezien Plexiglas ® eerder scheurt dan bijvoorbeeld polycarbonaat. Toch is het zeer zeker ook zelf goed te doen. Belangrijk is de plaat goed vlak leggen en zorgen dat hij niet kan bewegen. Boren is het beste met een ijzerboortje. Verder is het verstandig minimaal 10 mm uit de rand te boren. Laat de boor het werk doen en boor niet met teveel toeren. Dan boort hij er gemakkelijk doorheen. U hoeft amper kracht te zetten. Het is handig een stukje schilderstape te plakken op de plek waar u gaat boren. Dan glijdt het boortje niet weg en heeft u geen schade aan de plaat. Mits u het toch aan ons wilt overlaten, dan kan dit natuurlijk ook.

Vraag dan een offerte aan via ons contactformulier of bel ons op +32 (0)78480896.

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be