Aluminium Sandwichpaneel Wit 6 mm

Aluminium Sandwichpaneel Wit 6 mm
€ 65,08 incl. BTW per M²
€ 53,79 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Aluminium Sandwichpaneel wit is een volledig witte plaat (RAL 9016) die aan beide zijden mat is. De aluminium sandwichplaat is van een hoge kwaliteit (bestaat uit weerszijden uit 0,3 mm aluminium ipv de standaard 0,21 mm). De plaat is voor vele toepassingen te gebruiken zoals keukenwand, douchewand, reclamebord, gevelbekleding of voetbalbord. De plaat is goed te bewerken (frezen, zagen, zetten). Bij Kunststof Kopen kunt u Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm gratis op maat laten zagen zonder reststukken. Wilt u meer weten over de toepassingen van Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm is voor vele doeleinden te gebruiken. Hierbij kunt u denken aan een keuken achterwand, wandbekleding van een douchecabine, een reclamebord, maar ook boeiborden of gevelbekleding op gebouwen. De witte platen zijn goed te gebruiken als achterwand, maar kunnen ook beplakt of beprint worden voor een mooi dessin als achterwand. Wilt u een liever een kleur of rvs, dan is dit ook mogelijk en vindt u dit bij ons op de website. Beter gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos. Een douchewand is ook in 1 keer netjes zonder dat u hoeft tegelen of voegen. Daarnaast zijn de platen ook buiten te gebruiken. Als u ze in een frame plaatst dan kunnen ze jaren buiten hangen. Daarnaast is Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm goed te bewerken en is daarmee ook een goed alternatief voor HPL.

Kenmerken Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm zien we vooral als reclamebord of gevelbekleding. Ook foto's op Dibond zijn erg populair. Het voordeel van Aluminium Sandwichpaneel is dat het lichter is dan HPL. Het materiaal is ook goed te bewerken. U kunt het ook prima zelf doen. Aluminium Sandwichpaneel kennen veel mensen onder de merknaam Dibond. Ook Alupanel is een bekende merknaam van het materiaal. Verder zijn de platen goed buiten te gebruiken. Hierdoor is het zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Het kan zowel tegen vrieskou als tegen hoge temperaturen als bijvoorbeeld in een keuken. Het materiaal is erg stijf en sterk. Het blijft dan ook goed vlak. Zeker in 6 mm zijn de platen erg sterk.

Bewerkingen:
Qua bewerkingen zijn er bij Aluminium Sandwichpanelen een aantal opties. Het zagen van het materiaal is prima te doen. Dit kan zowel met een decopeerzaag of een cirkelzaag. Verstandig is om kleine tandjes te gebruiken, zodat het minder hapt. Zo is de kans op braampjes op de randen minder groot. Het frezen van het materiaal gaat ook heel goed en is vergelijkbaar met zagen. Daarnaast kan het ook gezet worden. Door een kleine inkeping te maken kan de plaat met een hoek van 90 graden gebogen worden. Dit vergt wel een beetje oefening, maar kunnen wij ook voor u verzorgen. Verder kunnen de platen goed beplakt worden of beprint. Hierdoor kunnen foto's of andere ontwerpen op de plaat gemaakt worden. Zo kunt u de plaat decoratief toepassen voor bijvoorbeeld in huis. Denk hierbij aan een mooie keuken achterwand of een mooi foto op Dibond.

Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm Voor- en Nadelen

Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm heeft als voordeel dat het niet duur is. Zeker in vergelijking met andere materialen (alternatieven) is het niet duur. Verder is het materiaal erg sterk, bijzonder stijf en vlak. Hierdoor houdt het materiaal goed zijn vorm. Ook is het materiaal goed te bewerken. Ook door uzelf. Nadelen van het materiaal zijn de iets ruwere randen van het materiaal. Verder heeft de kern van het materiaal een andere kleur dan het oppervlak. De randen zijn makkelijk glad te krijgen (lichtjes afschuren) en qua afwerking is de kern weg te werken met een mooie afwerklijst, profiel of door te kitten.

Aluminium Sandwichpaneel wit 6 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 6,6 kg per m2 (6,6 g/cm3)
Brandklasse: Class 1 BS476 PT7 - Class 0 BS476 PT6
Wateropname: 0.1
Kan tegen temperaturen van: -50 tot en met 90 graden celsius
Kleur: Wit Mat/Mat (RAL 9016)

 

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be