Aluminium Sandwichpaneel Wit 4 mm

Aluminium Sandwichpaneel Wit 4 mm
€ 38,75 incl. BTW per M²
€ 32,02 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Aluminium Sandwichpaneel wit is een volledig witte plaat (RAL 9016) die aan beide zijden mat is. De aluminium sandwichplaat is van een hoge kwaliteit (bestaat uit weerszijden uit 0,3 mm aluminium ipv de standaard 0,21 mm). De plaat is voor vele toepassingen te gebruiken zoals keukenwand, douchewand, reclamebord, gevelbekleding of voetbalbord. De plaat is goed te bewerken (frezen, zagen, zetten). Bij Kunststof Kopen kunt u Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm gratis op maat laten zagen zonder reststukken. Wilt u meer weten over de toepassingen van Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan een keuken achterwand, het bekleden van een douchecabine, het maken van reclameborden, boeiborden op een pand of gevelbekleding. Voor keukenwanden kunnen verschillende dessins worden gebruikt. Gewoon strak wit, dat ook beprint kan worden, of eventueel rvs. De mogelijkheden met het materiaal zijn eindeloos. Bij het afwerken van een douchecabine scheelt het ook tegelen en is de gehele wand in 1 keer strak. De platen zijn ook buiten goed te gebruiken. Als u ze in een frame zijn kunnen ze jaren buiten worden gebruikt. Daarnaast is Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm goed te bewerken en is daarmee ook een goed alternatief voor HPL.

Kenmerken Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm:

Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm kenmerkt zich doordat het vaak als wandbekleding of voor reclame doeleinden wordt gebruikt. Het grote voordeel is dat Aluminium Sandwichpaneel lichter is dan bijvoorbeeld HPL. Ook is het materiaal goed te bewerken, ook als u het zelf wilt doen. Aluminium Sandwichpaneel is ook bekend met de merknaam Dibond. Daarnaast is ook Alupanel een bekend merk van het materiaal. De platen zijn ook goed buiten te gebruiken. Dus of u nu een binnen of buitentoepassing in gedachten heeft, het is beide mogelijk. Ook kunnen de platen zowel tegen kou als tegen warmte. In de keuken kunnen de platen dus ook goed gebruikt worden. Ook is het materiaal erg stijf. Ook op dunnere diktes blijft de plaat heel vlak en strak.

Bewerkingen:
Qua bewerkingen zijn er bij Aluminium Sandwichpanelen een aantal opties. Het zagen van het materiaal is prima te doen. Dit kan zowel met een decopeerzaag of een cirkelzaag. Verstandig is om kleine tandjes te gebruiken, zodat het minder hapt. Zo is de kans op braampjes op de randen minder groot. Het frezen van het materiaal gaat ook heel goed en is vergelijkbaar met zagen. Daarnaast kan het ook gezet worden. Door een kleine inkeping te maken kan de plaat met een hoek van 90 graden gebogen worden. Dit vergt wel een beetje oefening, maar kunnen wij ook voor u verzorgen. Verder kunnen de platen goed beplakt worden of beprint. Hierdoor kunnen foto's of andere ontwerpen op de plaat gemaakt worden. Zo kunt u de plaat decoratief toepassen voor bijvoorbeeld in huis. Denk hierbij aan een mooie keuken achterwand of een mooi foto op Dibond.

Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm Voor- en Nadelen

Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm heeft als voordeel dat het niet duur is, zeker niet in vergelijking met vergelijkbare materialen of alternatieven. Daarnaast is het sterk materiaal, vlak en stijf. Ook is het goed te bewerken. Nadelen kunnen zijn dat het materiaal iets ruwer is op de randen en de kern een andere kleur heeft als het oppervlak. Dit is goed op te lossen doormiddel van een afwerklijst of het netjes te kitten.

Aluminium Sandwichpaneel wit 4 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 4,75 kg per m2 (4,75 g/cm3)
Brandklasse: Class 1 BS476 PT7 - Class 0 BS476 PT6
Wateropname: 0.1
Kan tegen temperaturen van: -50 tot en met 90 graden celsius
Kleur: Wit Mat/Mat (RAL 9016)

 

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be