Polycarbonaat kanaalplaat 32 mm

Polycarbonaat kanaalplaat 32 mm
€ 102,14 incl. BTW per m²
€ 84,42 excl. BTW per m²
in voorraad


Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

EXTRA SERVICE : indien U slechts enkele smalle stroken kanaalplaat nodig heeft, zagen wij deze voor U ook graag GRATIS-op-maat. VUL de aantallen stroken en maatvoering in het tekstveld hierboven onder punt 4. 

ALS VOORBEELD : u wilt bestellen : 3 stroken kanaalplaat van 400 millimeter breed ( 40 cm ) en met een lengte van 2000 millimeter ( 200 cm ). Voor deze bestelling kiest u : 1 stuks KANAALPLAAT 32 mm van : 1230 mm breed EN 2000 mm lengte. Wij zagen vervolgens deze 3 gewenste stroken kanaalplaat voor U, geheel gratis-op-maat.  Zo bent u stukken voordeliger uit -). 

 

Kenmerken:
Polycarbonaat kanaalplaat kenmerkt zich omdat het veel sterker is dan glas en Plexiglas. Polycarbonaat kanaalplaat veert mee, waardoor het veel gewicht kan opvangen als het er tegen aan komt. Een ander groot voordeel is dat polycarbonaat kanaalplaat vrijwel onbreekbaar is, terwijl glas versplintert en Plexiglas scheurt. Polycarbonaat kanaalplaat is namelijk 250x sterker en veel lichter dan glas. Het polycarbonaat kanaalplaat is eveneens UV-bestendig. De 32 mm is de dikste kanaalplaat die er gemaakt wordt. Hij is gemaakt voor extra stevigheid en wordt gebruikt voor grote bouwprojecten. Hij dient als raam of wordt gebruikt als dak. Deze platen worden veel toegepast op grote gebouwen of kassen. De X-ES structuur zorgt voor extra stevigheid. De platen kunnen een grote overspanning maken en kunnen in zijn volle breedte en lengte worden gebruikt.

U kunt de platen ook laten dicht tapen. Hierdoor kan er geen vuil in de plaat lopen, zodat de levensduur van de plaat verlengd wordt. Ook ziet hij er optisch langer mooi uit.

Deze polycarbonaat kanaalplaat heeft een dikte van maar liefst 32 mm en heeft een wand met een X-ES structuur. Deze speciale structuur zorgt er voor dat hij nog sterker is dan de standaard kanaalplaten. 

Toepassingen:

- Glasvervanging
- Grote overkappingen , terras , veranda, zwembad
- Lichtstraten
- Windscherm
- Beschermwand

Lengte (mm) 4000
Breedte (mm) 1230
Dikte (mm) 32

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be