Polycarbonaat kanaalplaat 25 mm

Wees de eerste om een review te schrijven

Kleur polycarbonaat: Helder/Transparant of Opaal
Maximale afmeting: 7000 x 2100 mm (2100 mm is de enige breedte
Bescherming: 2-zijdige beschermfolie
Uitvoering polycarbonaat UV-Bestendig, X-ES structuur
Levertijd: Afhankelijk van de aantallen en periode van het jaar (lente/zomer) kan de levertijd afwijken van de standaard. Neem contact met ons op om de actuele levertijd op te vragen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,74

Maximum number of characters: 1000

* Verplichte velden

€ 35,74
Details

Kenmerken:
Polycarbonaat kanaalplaat kenmerkt zich omdat het veel sterker is dan glas en Plexiglas ®. Polycarbonaat kanaalplaat veert mee, waardoor het veel gewicht kan opvangen als het er tegen aan komt. Een ander groot voordeel is dat polycarbonaat kanaalplaat vrijwel onbreekbaar is, terwijl glas versplintert en Plexiglas ® scheurt. Polycarbonaat kanaalplaat is namelijk 250x sterker en veel lichter dan glas. Het polycarbonaat kanaalplaat is eveneens UV-bestendig. De 25 mm is een van de dikste kanaalplaten die er is. Hij is gemaakt voor extra stevigheid en dat hij met grote overspanningen kan worden gebruikt. Hij wordt alleen maar geproduceerd op 2100 mm breed. Ze worden op 7000 mm lang geproduceerd en kunnen over de gehele afmeting worden gebruikt van 7000 x 2100 mm. Ook wordt hij gemaakt in de X-ES structuur. Die biedt eveneens extra stevigheid. Hij heeft niet alleen rechte kanalen, maar ook een x structuur door de gehele plaat. Hierdoor zijn de platen vrijwel niet kapot te krijgen en kunnen ze overal voor worden gebruikt.

U kunt de platen ook laten dicht tapen. Hierdoor kan er geen vuil in de plaat lopen, zodat de levensduur van de plaat verlengt wordt. Ook ziet hij er optisch langer mooi uit.
De X-ES structuur van de plaat zorgt er eveneens voor dat hij nog sterker is dan de standaard kanaalplaten.

Toepassingen:

- Glasvervanging
- Overkappingen
- Lichtstraten
- Windscherm
- Beschermwand

Overige informatie
Gewicht 3.4