Polycarbonaat kanaalplaat 16 mm

Wees de eerste om een review te schrijven

Kleur polycarbonaat: Helder/Transparant of Opaal
Maximale afmeting: 7000 x 2100 mm (standaard breedtes zijn 980, 1050 en 1200 mm)
Bescherming: 2-zijdige beschermfolie
Uitvoering polycarbonaat UV-Bestendig, X-structuur
Levertijd: Afhankelijk van de aantallen en periode van het jaar (lente/zomer) kan de levertijd afwijken van de standaard. Neem contact met ons op om de actuele levertijd op te vragen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,12

Maximum number of characters: 1000

* Verplichte velden

€ 26,12
Details

Kenmerken:
Polycarbonaat kanaalplaat kenmerkt zich omdat het veel sterker is dan glas en Plexiglas ®. Polycarbonaat kanaalplaat veert mee, waardoor het veel gewicht kan opvangen als het er tegen aan komt. Een ander groot voordeel is dat polycarbonaat kanaalplaat vrijwel onbreekbaar is, terwijl glas versplintert en Plexiglas ® scheurt. Polycarbonaat kanaalplaat is namelijk 250x sterker en veel lichter dan glas. Het polycarbonaat kanaalplaat is eveneens UV-bestendig. De 16 mm is de meest gebruikte polycarbonaat kanaalplaat die er is. Hij wordt veel gebruikt voor kassenbouw en veranda's. Doordat het een wat dikkere plaat is kan hij grote overspanningen maken van 2100 mm breed en 7000 mm lang. Bij overspanningen van meer dan 1000 mm is 16 mm een vereiste. Deze geeft de meeste stabiliteit en kan goed tegen weersinvloeden. Hij zal dan ook niet doorhangen.

U kunt de platen ook laten dicht tapen. Hierdoor kan er geen vuil in de plaat lopen, zodat de levensduur van de plaat verlengt wordt. Ook ziet hij er optisch langer mooi uit.
De X-structuur van de plaat zorgt er eveneens voor dat hij nog sterker is dan de standaard kanaalplaten.

Toepassingen:

- Glasvervanging
- Overkappingen
- Lichtstraten
- Windscherm
- Beschermwand

Overige informatie
Gewicht 2.5