Polycarbonaat kanaalplaat 10 mm 2100 mm breed

Wees de eerste om een review te schrijven

Kleur polycarbonaat: Helder/Transparant of Opaal
Maximale afmeting: 7000 x 2100 mm (standaard breedtes zijn 1050, 1250 en 2010 mm)
Bescherming: 2-zijdige beschermfolie
Uitvoering polycarbonaat UV-Bestendig, 4-wandig
Levertijd: Afhankelijk van de aantallen en periode van het jaar (lente/zomer) kan de levertijd afwijken van de standaard. Neem contact met ons op om de actuele levertijd op te vragen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,25

Maximum number of characters: 1000

* Verplichte velden

€ 18,25
Details

Kenmerken:
Polycarbonaat kanaalplaat kenmerkt zich omdat het veel sterker is dan glas en Plexiglas ®. Polycarbonaat kanaalplaat veert mee, waardoor het veel gewicht kan opvangen als het er tegen aan komt. Een ander groot voordeel is dat polycarbonaat kanaalplaat vrijwel onbreekbaar is, terwijl glas versplintert en Plexiglas ® scheurt. Polycarbonaat kanaalplaat is namelijk 250x sterker en veel lichter dan glas. Het polycarbonaat kanaalplaat is eveneens UV-bestendig. De 10 mm is samen met de 16 mm een van de meest gebruikte kanaalplaten. De plaat is bijzonder sterk en kan grote overspanningen maken. Hierdoor wordt hij veel gebruikt voor de kassenbouw en voor veranda's en uitbouwen van woningen.

U kunt de platen ook laten dicht tapen. Hierdoor kan er geen vuil in de plaat lopen, zodat de levensduur van de plaat verlengt wordt. Ook ziet hij er optisch langer mooi uit.
De platen zijn standaard 4-wandig. Hierdoor zijn ze extra sterk en hangen ze minder snel door. De druk wordt zo goed verdeeld over de gehele plaat.

Toepassingen:

- Glasvervanging
- Overkappingen
- Lichtstraten
- Windscherm
- Beschermwand

Overige informatie
Gewicht 1.75