Perspex GS gegoten Helder 8 mm

Perspex GS gegoten Helder 8 mm
€ 147,34 incl. BTW per M²
€ 121,77 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 8 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 8 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 8 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 8 mm:

Perspex Helder Gegoten 8 mm is een heldere kunststof plaat die veel gebruikt wordt voor een aantal toepassingen. Glasvervanging is daarbij een van de voornaamste toepassingen. Toch wordt het ook gebruikt in de reclameindustrie, beschermplaat, wand etc. Transparant Perspex is altijd een goede glasvervanger. Perspex breekt of scheurt sowieso al minder snel dan glas. Zeker de 8 mm plaat. Die is erg sterk, taai en vlak. Grote ramen met een grotere overspanning kunnen met Perspex helder gegoten 8 mm zonder dat de plaat gaat doorhangen.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 8 mm:

Zoals gezegd is Perspex Helder gegoten 8 mm een goede glasvervanger. De reden dat mensen en bedrijven dit vaker gaan gebruiken is omdat het materiaal 30x sterker en 50% lichter is dan glas. Ook is het qua prijs voordeliger. Ook is het materiaal bijzonder helder. Het is transparanter dan glas omdat het productieproces schoner is dan glas. Een ander voordeel is dat de platen UV-bescherming hebben. De 8 mm plaat ook. De platen kunnen dan ook binnen en buiten worden gebruikt zonder dat ze gaan verkleuren.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 8 mm Voor- en Nadelen

Er zijn veel voordelen aan de 8 mm plaat. Los van de sterkte, taaiheid en hoe vlak de plaat blijft.. Middelgrote tot grote ruiten kunnen gemaakt worden van Perspex Helder gegoten 8 mm. De platen blijven namelijk in vele situaties erg vlak en zullen niet snel doorhangen. Verder kan de plaat goed tegen een stootje. Qua bewerkingen is de 8 mm plaat ook geschikt. Zelfs de minder ervaren klusser kan hiermee werken. Zagen en boren zijn geen enkel probleem. Nadelen aan de 8 mm plaat zijn er niet veel. Polycarbonaat blijft bij intensief gebruik altijd aan te bevelen aangezien die platen praktisch onbreekbaar zijn. Overspanningen van een zo'n 80 cm zijn goed te doen met een 8 mm plaat. Rechtop staande platen van 150 cm kan ook prima. Die zullen niet zomaar gaan doorhangen.

Perspex Helder Gegoten 8 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 9,6 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be