Perspex GS gegoten Helder 5 mm

Perspex GS gegoten Helder 5 mm
€ 92,13 incl. BTW per M²
€ 76,14 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 5 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 5 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 5 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 5 mm:

Perspex Helder Gegoten 5 mm is een kunststof plaat die voor breed aantal toepassingen kan worden gebruikt. Glasvervanging is een van de vele toepassingen. Maar ook voor reclamedoeleinden of als beschermplaat is hij bijzonder handig. Perspex is altijd een goed vervangend materiaal voor glas. Zeker de 5 mm plaat is erg sterk en breekt niet snel. Hij is veel robuuster dan glas. Ook is een 5 mm plaat behoorlijk stijf en blijft hij op middelgrote afmeting netjes vlak en zal hij niet doorhangen.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 5 mm:

Perspex Helder Gegoten 5 mm is een goede keuze als alternatief voor glas want het is namelijk 30x sterker en 50% lichter dan glas. Ook is het transparanter dan glas, omdat er tijdens de productie minder vuil in de plaat komt. Ook zit er UV-bescherming in de plaat waardoor het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 5 mm Voor- en Nadelen

Perspex Helder Gegoten 5 mm kent als voordelen dat het een sterke plaat is die behoorlijk stijf en vlak blijft. Middelgrote ruiten kunnen dan ook het beste in 5 mm worden uitgevoerd. Ook als beschermplaat is hij erg sterk en zal hij niet snel breken. De 5 mm plaat is ook lastig te buigen en kan niet onder een bepaalde buiging in een frame gezet worden. Ook is Perspex Helder Gegoten 5 mm goed te bewerken door zowel een ervaren als minder ervaren klusser. Boren, zagen en frezen kunt u ook prima zelf doen. De plaat zal niet snel breken of scheuren. Nadelen aan de plaat zijn er niet veel. Bij intensief gebruik is Polycarbonaat altijd nog de betere optie omdat dat praktisch onbreekbaar is. Overspanningen van een halve meter zijn goed te doen met een 5 mm plaat. Rechtop staande platen van 80 a 85 cm zullen ook niet doorhangen.

Perspex Helder Gegoten 5 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 6 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be