Perspex GS gegoten Helder 3 mm

Perspex GS gegoten Helder 3 mm
€ 55,24 incl. BTW per M²
€ 45,65 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 3 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 3 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 3 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 3 mm:

Perspex Helder 3 Gegoten mm kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Veelal wordt het gebruikt als glasvervanging van tuinhuisjes of bootramen. Ook naambordjes of signing worden vaak gemaakt van Perspex Helder Gegoten 3 mm. Het is namelijk bijzonder goed te bewerken en heeft voldoende body. Het breekt beduidend minder snel dan de 2 mm platen.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 3 mm:

Perspex is namelijk 30x sterker en 50% lichter dan glas. Perspex is ook transparanter dan gewoon glas. Tijdens de productie komt er minder vuil in de plaat waardoor Perspex transparanter is dan glas. Perspex Helder Gegoten 3 mm en alle andere diktes hebben allemaal UV-bescherming en kunnen daarom zowel binnen als buiten worden gebruikt. Daarnaast is Perspex stijf materiaal dat minder snel breekt dan glas. Hierdoor is het een goede vervanger voor glas.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 3 mm Voor- en Nadelen

Perspex Helder 3 mm is ten eerste goedkoop in aanschaf. Daarnaast is het een goede glasvervanger voor kleinere raampjes. Dus is er een raam stuk van uw tuinhuis of tussendeur, dan kunt u het hiermee goed vervangen. Qua dikte past het ook vaak in het profiel. Ook is het stijf materiaal en breekt het minder snel dan glas. Nadelen zijn bijvoorbeeld dat het wel kan scheuren of breken. Dus bij intensief gebruik is bijvoorbeeld Polycarbonaat aan te bevelen. Als u een ruit liggend gaat gebruiken dan is de maximale overspanning zo'n 30 a 35 cm, mits de randen uiteraard voldoende ondersteuning krijgen. Grotere platen raden wij niet aan aangezien het dan kan doorhangen.

Perspex Helder Gegoten 3 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 3,6 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be