Perspex GS gegoten Helder 25 mm

Perspex GS gegoten Helder 25 mm
€ 504,38 incl. BTW per M²
€ 416,85 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 25 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 25 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 25 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 25 mm:

Perspex Helder gegoten 25 mm is een heldere kunststof plaat die veel gebruikt wordt voor een aantal toepassingen. Glasvervanging is de meest voorkomende. Verder worden de platen gebruikt in de reclamewereld, beschermplaat, wanden, naambordjes, foto's op Perspex etc. Helder Perspex is sowieso een goede glasvervanger aangezien het goede eigenschappen heeft in vergelijking met glas. Zo is het 30x sterker dan glas en 50% lichter. De 25 mm plaat is sowieso erg sterk en zal niet snel breken of scheuren. Grote ramen maken van Perspex helder gegoten 25 mm is geen probleem. Het zal niet snel doorhangen.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 25 mm:

Qua eigenschappen is Perspex en goede glas vervanger. Het is 30 x sterker en 50% lichter dan glas, maar daarnaast is het ook stukken goedkoper dan glas. Om die reden wordt het materiaal steeds vaker gebruikt. Daarnaast is het materiaal bijzonder transparant. Het is zelfs transparanter dan glas. Het productieproces zorgt voor minder vuil in de plaat waardoor het transparanter is dan glas. Ook hebben de Perspex platen UV-bescherming. Binnen of buiten gebruiken maakt dan ook niet uit. De platen zullen dan ook niet snel verkleuren.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 25 mm Voor- en Nadelen

De 25 mm plaat heeft veel voordelen. Hij is erg taai en sterk, gaat niet snel kapot en blijft erg vlak. Grote ruiten kunnen goed gemaakt worden met Perspex Helder gegoten 25 mm. De platen zijn zo stijf dat ze niet snel gaan doorhangen. Verder kunnen de platen goed tegen een stootje. Ook zijn bewerkingen goed te doen met een 25 mm plaat. Zagen en boren kan prima. Er zijn niet veel nadelen te noemen aan deze plaat. Polycarbonaat blijft aan te bevelen als het materiaal intensief wordt gebruikt. Polycarbonaat is praktisch onbreekbaar. Overspanningen van een zo'n 300 cm zijn goed te doen met een 25 mm plaat. Die zullen niet zomaar gaan doorhangen.

Perspex Helder Gegoten 25 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 30 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be