Perspex GS gegoten Helder 2 mm

Perspex GS gegoten Helder 2 mm
€ 72,15 incl. BTW per M²
€ 59,63 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Perspex GS Helder gegoten 2 mm is een volledig transparante plaat. Dit betreft een Perspex GS (gegoten) plaat. Deze plaat kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken zoals glasvervanging of een beschermplaat, echter zijn ze vooral geschikt voor warme bewerkingen. Als u platen wilt laseren, buigen of polijsten, dan zijn de Perspex gegoten platen zeer geschikt. Als u geen warme bewerkingen wilt doen op de plaat, dan kunt u net zo goed de Perspex XT plaat bestellen. Deze kunt u toepassen voor dezelfde doeleinden en is goedkoper dan de Perspex Gegoten platen. U kunt de Perspex GS Helder gegoten 2 mm platen gratis op maat, zonder rest bestellen door hierboven de maten in mm's in te vullen. Wij zagen de platen netjes op maat voor u. Wilt u meer weten over Perspex GS Helder gegoten 2 mm? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Perspex Helder Gegoten 2 mm:

Perspex Helder Gegoten 2 mm kan voor een breed aantal toepassingen worden gebruikt. Denk hierbij aan glasvervanging van bijvoorbeeld een tuinhuis,een boot of caravan. Ook wordt het vaak gebruikt voor lichtstraten, signing, naambordjes of displays. De mogelijkheden zijn behoorlijk divers. Perspex Helder Gegoten 2 mm is goed te bewerken en is daarom altijd een goed alternatief voor glas.

Kenmerken Perspex Helder Gegoten 2 mm:

Perspex Helder Gegoten 2 mm kenmerkt zich doordat het vaak als vervanging voor glas wordt gebruikt. Perspex is namelijk 30x sterker en 50% lichter dan glas. Daarnaast is Perspex nog meer transparant dan glas aangezien er minder vuil in de plaat terecht komt tijdens de productie. Een andere belangrijk kenmerk is dat de platen allemaal Uv-bescherming hebben. Hierdoor zijn ze zowel binnen als buiten goed te gebruiken. Ook is Perspex relatief stijf en valt het niet volledig aan stukken zoals bij glas. Hierdoor is het minder gevaarlijk.

Bewerkingen:
Perspex kan bijzonder goed bewerkt worden. Belangrijk is hierbij een onderscheid te maken tussen "koude" en "warme" bewerkingen.
De gegoten platen zijn bijzonder geschikt voor de warme bewerkingen zoals polijsten, laseren, graveren of buigen. U kunt zelf ook prima Perspex bewerken. Wilt u Perspex gaan boren of zagen? Klik dan op boren of zagen om te lezen hoe u dit stap voor stap kunt doen.

Perspex Helder Gegoten 2 mm Voor- en Nadelen

Perspex Helder Gegoten 2 mm heeft als voordeel dat het goedkoop in aanschaf is, goed te gebruiken is voor kleine raampjes voor bijvoorbeeld glasvervanging en minder snel breekt dan glas. Nadelen zijn dat het relatief slap materiaal is en daarom niet voor grotere ruiten kan worden gebruikt. Het is dan aan te raden een dikkere plaat te gebruiken. Tot een 20 a 30 cm is 2 mm prima geschikt. Als de platen vlak komen te liggen is groter niet aan te raden zonder verdere ondersteuning. Ook is Perspex Helder Gegoten 2 mm wat kwetsbaar op de hoeken. Die breken het snelst als het te intensief wordt gebruikt.

Perspex Helder Gegoten 2 mm Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 2,4 kg per m2 (1,19 g/cm3)
Brandklasse: B2
Wateropname ISO 62: 0.3
Bewerkingstemperatuur: +/-65 graden celsius

Bel ons

Tel: +32(0)33930822

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be