HPL Wit Glad 4 mm

HPL Wit Glad 4 mm
€ 50,15 incl. BTW per M²
€ 41,45 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Bent u op zoek naar boeibord, gevelpaneel, reclamebord etc. Zoek dan niet verder ! Dit betreft een HPL plaat met een dikte van 4mm en een gladde afwerking in de kleur wit RAL 9016 ( bij benadering ). Onze HPL platen zijn bijzonder geschikt voor deze toepassingen. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij zagen HPL platen netjes voor u GRATIS op maat zonder rest en deze zijn in meerdere kleuren en diktes verkrijgbaar.  

Vul de gewenste afmeting van de HPL plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. Wij rekenen geen zaagkosten! 

LET OP : Deze plaat heeft een glad oppervlak en is dubbelzijdig wit. Als u echter een HPL plaat met een sinaasappelhuidje wilt, dan kunt u beter kiezen voor de exterieur platen.

HPL WIT GLAD 4 mm:

HPL platen zijn kunststof platen die voor meerdere toepassingen gebruikt kunnen worden. Zo gaan ze goed om met verschillende temperaturen en zijn de platen ook goed buiten te gebruiken. De platen kunnen echter wel krimpen en groeien door temperatuurverschil. Andere eigenschappen zijn dat de HPL platen goed tegen de weersinvloeden kunnen. De HPL platen hebben een beschermende film tegen UV zodat ze niet snel verkleuren. Door deze eigenschappen kunnen de HPL platen voor meerdere toepassingen worden gebruikt. Denk hierbij aan:

Toepassingen HPL:

- Boeiborden

- Gevelbekleding

- Voetbalborden

- Hockeyborden

- Reclameborden

Kenmerken HPL Wit Glad 4 mm:

HPL platen zijn bijzonder stijver en robuuste platen. Ze zijn wel behoorlijk zwaar, maar door zijn robuustheid gaan ze niet snel stuk. Zelfs de dunnere platen zijn bijzonder sterk en vlak. Ten opzichte van andere kunststoffen hangen de HPL platen niet snel door. Qua bewerkingen zijn er ook genoeg mogelijkheden met de platen. Zo zijn ze goed te zagen met bijvoorbeeld een cirkelzaag en ook kan er goed in geboord worden. Naast de witte platen zijn er ook verschillende kleuren. Hierdoor is een HPL plaat vaak een goede keuze voor uw project. De platen zijn bijzonder duurzaam en kunnen zomaar 10 jaar mee.

Bewerkingen HPL Wit Glad 4 mm:

HPL platen bewerken is geen probleem. Denk hierbij aan het zagen van de platen. Die kan met een cirkelzaag, decoupeerzaag en vele andere zagen. Ook kunnen de platen prima gefreesd en geboord worden. De platen kunnen dan ook in iedere gewenste vorm worden gemaakt. De keuze is aan u. Wilt u toch liever niet zelf zagen, of heeft u niet de juiste machines? Vraag het dan gerust aan ons. Wij hebben alle machines staan om dit voor u uit te voeren.

Soort Kompact plaat
Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1300
Dikte (mm) 4

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be