HPL Exterieur Grijs 6 mm RAL 7035

HPL Exterieur Grijs 7035
€ 88,46 incl. BTW per M²
€ 73,11 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Bent u op zoek naar boeibord, gevelpaneel, reclamebord met een kleur ? Zoek dan niet verder ! Dit betreft een HPL exterieur plaat met een dikte van 6 mm en een sinaasappelhuidje in de kleur grijs RAL 7035 ( bij benadering ). Onze HPL platen zijn bijzonder geschikt voor de voorgenoemde toepassingen. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij zagen HPL platen netjes voor u GRATIS op maat zonder rest en deze zijn in meerdere kleuren en diktes verkrijgbaar.  

Vul de gewenste afmeting van de HPL plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. Wij rekenen geen zaagkosten! 

LET OP : Deze plaat is dubbelzijdig gekleurd en heeft een sinaasappelhuidje. Als u echter een HPL plaat met een glad oppervlak wilt, dan kunt u beter kiezen voor onze HPL plaat wit.

Kenmerken:
HPL plaat exterieur grijs 7035 kenmerkt zich door zijn stijfheid, robuustheid en slagvastheid. HPL exterieur grijs 7035 is goed te bewerken (boren, zagen) en is uitermate geschikt als gevelbekleding , boeibord of reclamebord.

HPL Plaat 

Een HPL plaat is een kunststof plaat die gemaakt wordt uit kraftpapier en houtvezels. Samen met de fenolhars wordt dit onder hoge druk geperst (High-Pressure-Laminate) en afgewerkt met een toplaag (kleur) , structuur en beschermfilm. De wit gladde HPL platen bij ons op de website zijn wit en benaderen de kleur RAL 9016.

HPL platen Bewerken

HPL platen zijn goed te bewerken. Ze kunnen goed gezaagd worden. U kunt ze ook zelf zagen met een cirkelzaag of decoupeerzaag. Verder zijn de platen goed te boren en frezen. Een facetrand maken aan de plaat is dan ook geen probleem om de plaat minder scherp op de randen te maken.

HPL Zagen

Het zagen van HPL is goed te doen. Vooral met een cirkelzaag gaat dit zeer gemakkelijk. Belangrijk is het wel om niet met te hoge toeren de plaat te zagen of te frezen. De warmte die vrij komt bij het zagen kan de randen verbranden waardoor de plaat beschadigd raakt. Lage toeren en de zaag het werk laten doen is het beste.

HPL Boren

HPL boren is zeker mogelijk. Met een houtboor kunt u gemakkelijk gaten boren in het materiaal. Dit kan met een kolomboor of handboor. Belangrijk is om de plaat goed vlak te leggen zodat hij niet kan bewegen als u gaat boren. Het is verstandig gaten te boren die 2 mm groter zijn dan de schroef die erdoor gaat. Het materiaal kan door invloed van het weer uitzetten en krimpen. Als er onvoldoende ruimte is rond de schroef, kan de plaat kapot gaan.

HPL Frezen

HPL frezen is net als zagen een bewerking die is toe te passen op HPL. Het frezen van de randen met bijvoorbeeld een facet zorgt ervoor dat de randen minder scherp zijn. De randen van HPL zijn relatief scherp, dus als het bijvoorbeeld als tafelblad wordt gebruikt, is het maken van een facetrand aan te bevelen. Ook kunnen figuren uitgefreesd worden.

HPL Eigenschappen

HPL is hygiënisch en goed schoon te maken. Bovendien is HPL duurzaam , slijtvast , hitte- en vochtbestendig , bijzonder stijf en nagenoeg niet buigzaam. HPL kan goed toegepast worden voor binnen- en buitentoepassingen.

HPL Toepassingen

HPL plaat wordt veel gebruikt voor onder andere :

Gevelbekleding . gevelafwerking , boeibord, reclamebord , hockeybord, voetbalbord

Technische specificaties HPL 

Wilt u meer technische specificaties van HPL? Vraag het ons dan gerust. Wij sturen u dan een datasheet toe.

Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1300
Dikte (mm) 6

Bel ons

Tel: +32(0)78480896

Telefonisch bereikbaar:

Ma-Do   van 09.00 - 17.00 uur
Vr. van 09.00 - 15.00 uur

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Visseringweg 32
1112 AS Diemen (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be