HPL Exterieur Blauw 6 mm RAL 5010

HPL Exterieur Blauw 5010
€ 105,60 incl. BTW per M²
€ 87,27 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Bent u op zoek naar boeibord, gevelpaneel, reclamebord met een kleur ? Zoek dan niet verder ! Dit betreft een HPL exterieur plaat met een dikte van 6 mm en een sinaasappelhuidje in de kleur blauw RAL 5010 ( bij benadering ). Onze HPL platen zijn bijzonder geschikt voor de voorgenoemde toepassingen. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij zagen HPL platen netjes voor u GRATIS op maat zonder rest en deze zijn in meerdere kleuren en diktes verkrijgbaar.  

Vul de gewenste afmeting van de HPL plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. Wij rekenen geen zaagkosten! 

LET OP : Deze plaat is dubbelzijdig gekleurd en heeft een sinaasappelhuidje. Als u echter een HPL plaat met een glad oppervlak wilt, dan kunt u beter kiezen voor onze HPL plaat wit.

HPL Exterieur Blauw RAL 5010

Een HPL exterieur plaat is vaak 6 mm dik, maar kan eventueel ook in andere diktes geleverd worden. De platen worden in een ruim assortiment aan kleuren aangeboden.

Toepassingen:

Qua toepassingen zijn de HPL exterieur platen voor meerdere doeleinden te gebruiken. Toch worden ze het vaakst gebruikt als boeibord of als gevelbekleding. Uiteraard kunnen de platen ook als beschermplaat of reclamebord worden gebruikt. Een groot voordeel is dat de platen zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Ze zijn weerbestendig en kunnen tegen UV.

Kenmerken HPL exterieur RAL 5010:

HPL exterieur blauw 5010 kenmerkt zich door zijn stijfheid, robuustheid en slagvastheid. De platen zijn bijzonder sterk en blijven ook vlak en zullen niet snel doorhangen.

Bewerking:

Qua bewerkingen zijn er genoeg mogelijkheden met HPL exterieur platen. Zo kunnen ze worden gezaagd met een cirkelzaag of bijvoorbeeld decoupeerzaag. Ook kan er prima in de platen worden geboord. Daarnaast zijn de platen prima te frezen. De platen kunnen dan ook in allerlei vormen worden gemaakt.

Lengte (mm) 3050
Breedte (mm) 1300
Dikte (mm) 6

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be