Aluminium Sandwichpaneel RVS Geborsteld 3 mm

Aluminium Sandwichpaneel RVS Geborsteld
€ 56,47 incl. BTW per M²
€ 46,67 excl. BTW per M²
in voorraad
Totaal oppervlakte (m²) 0,00
Stuksprijs per product excl. BTW 0,00
0,00 incl. BTW
0,00 excl. BTW
Plaats in winkelwagen

Aluminium Sandwichpaneel RVS is een RVS-geborstelde plaat. De aluminium sandwichplaat is van een hoge kwaliteit (bestaat uit weerszijden uit 0,3 mm aluminium i.p.v. de standaard 0,21 mm). De plaat is voor vele toepassingen te gebruiken zoals keukenwand, douchewand, reclamebord, gevelbekleding of voetbalbord. De plaat is goed te bewerken (frezen, zagen, zetten). Bij Kunststof Kopen kunt u Aluminium Sandwichpaneel RVS gratis op maat laten zagen zonder reststukken. Wilt u meer weten over de toepassingen van Aluminium Sandwichpaneel RVS? Lees dan hieronder verder.

Toepassingen Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld:

Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld kan voor veel doeleinden worden gebruikt. Denk hierbij aan een achterwand in een keuken, douchewanden, reclameborden, boeiborden of gevelbekleding. Als keukenwand kan het zelfs eventueel beprint worden met een decor. Ook staat het erg mooi als achterplaat bij een kookplaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. De platen kunnen ook buiten worden gebruikt. Als ze netjes in een frame worden gezet dan kunnen ze jaren buiten hangen. Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld is goed te bewerken en is daarom altijd een goed alternatief voor bijvoorbeeld echte RVS platen en ook zijn ze een stuk goedkoper.

Kenmerken Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld:

Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld wordt veel gebruikt als wandbekleding of voor reclame doeleinden gebruikt. Een groot voordeel van Aluminium Sandwichpaneel is dat het lichter is dan HPL of andere materialen. Daarnaast is het ook goed te bewerken, u kunt het ook goed zelf doen. Het materiaal is ook bekend onder de merknaam Dibond. Naast Dibond is ook Alupanel een bekend merk. Ook kunnen de platen binnen en buiten worden gebruikt. De platen kunnen ook goede tegen kou en warmte. Het materiaal in de keuken gebruiken is dan ook geen probleem. Verder is Aluminium Sandwichpaneel heel stijf. Zelfs op dunnere diktes blijft de plaat vlak.

Bewerkingen:
Qua bewerkingen zijn er bij Aluminium Sandwichpanelen een aantal opties. Het zagen van het materiaal is prima te doen. Dit kan zowel met een decopeerzaag of een cirkelzaag. Verstandig is om kleine tandjes te gebruiken, zodat het minder hapt. Zo is de kans op braampjes op de randen minder groot. Het frezen van het materiaal gaat ook heel goed en is vergelijkbaar met zagen. Daarnaast kan het ook gezet worden. Door een kleine inkeping te maken kan de plaat met een hoek van 90 graden gebogen worden. Dit vergt wel een beetje oefening, maar kunnen wij ook voor u verzorgen. Verder kunnen de platen goed beplakt worden of beprint. Hierdoor kunnen foto's of andere ontwerpen op de plaat gemaakt worden. Zo kunt u de plaat decoratief toepassen voor bijvoorbeeld in huis. Denk hierbij aan een mooie keuken achterwand of een mooie foto op Alupanel.

Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld Voor- en Nadelen

Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld heeft als voordeel dat het RVS goed nabootst en praktisch benaderd. Ook is het veel goedkoper in de aanschaf. Daarnaast is het materiaal goed te bewerken, ook zelf. Verder is het licht materiaal, bijzonder stijf en vlak. Nadelen kunnen zijn dat men de randen minder glad vindt ten opzichte van bijvoorbeeld HPL. Ook heeft de plaat een PE kern, waardoor het een andere kleur heeft dan het oppervlak. Dit is makkelijk op te lossen door een afwerklijst, profiel of kitten.

Aluminium Sandwichpaneel RVS geborsteld Eigenschappen

Gewicht/Dichtheid: 3,8 kg per m2 (3,8 g/cm3)
Brandklasse: Class 1 BS476 PT7 - Class 0 BS476 PT6
Wateropname: 0.1
Kan tegen temperaturen van: -50 tot en met 90 graden celsius
Kleur: RVS Geborsteld/ander zijde is grijs RAL 7011
Dikte: 3 mm

Bel ons

Openingstijden Bezoekadres:

Ma-Do   van 08.30 - 17.00 uur
Vr. van 08.30 - 15.00 uur

Bezoekadres gegevens

Kantoor- en showroom adres:
Antennestraat 44
1322 AE ALMERE (Nederland)

E-mail: info@plexikopen.be